Terug naar overzicht of Instructies voor installeren >>

Android 8.0 Oreo in detail

Een volledige lijst van voordelen voor tv's uit 2016–2019 is in mei 2019 beschikbaar. Blijf op de hoogte en gebruik een bladwijzer voor uw productpagina op de ondersteuningswebsite of download de smartphone-app Support by Sony om direct meldingen over downloads en andere mededelingen te ontvangen.

OPMERKING: De hier geboden informatie is alleen van toepassing op de bovengenoemde modellen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste aankondigingen over uw producten van Sony? Download de app Support by Sony voor Android- en iOS-smartphones.

Terug naar overzicht of Instructies voor installeren >>