Terug naar de startpagina

Wat is Android Marshmallow?

'Android Marshmallow 6.0' is de opvolger van 'Android Lollipop' van Google. Dit nieuwe besturingssysteem voor de Android TV van Sony beschikt over:

• 1. Een vernieuwd startscherm; de app- en invoervakken zijn gereorganiseerd
    • 2. De mogelijkheid om een USB-stick of vaste schijf te gebruiken als extra geheugen voor de opslag van apps en games
    • 3. Een verbeterd en intuïtiever hulpmenu: 'Smart Help'
    • 4. En andere gebruikersinterface- en prestatieverbeteringen

Klik op de onderstaande knop 'Wat is er nieuw?' voor meer informatie over deze functies.

Terug naar de startpaginaWat is er nieuw?